Verbind je met ons

HomePremier League

De Premier League is back

Liverpool FC is one of the favourites to win the Premier League according to the outrights on betFIRST

12 september 2020! Die datum staat in ieders agenda sinds de FA het nieuwe seizoen van de Premier League aankondigde. En het minste wat we kunnen zeggen is dat de fans thuis op het puntje van hun stoel zullen zitten. Waarom? De eerste speeldag belooft er eentje vol emotie te zijn want landskampioen Liverpool neemt het op tegen traditieclub Leeds. Een ploeg die eindelijk terug staat, waar ze thuis hoort: in de Engelse eerste klasse. Liverpool mag tegen Leeds meteen bewijzen waarom zij in 2019/2020 gekroond werden tot kampioen. Ze zullen dus vanaf de eerste wedstrijddag van de herstart hun titel moeten gaan verdedigen, en liefst met mooi voetbal.

Deze wedstrijden mag je verwachten op zaterdag 12 september:

  • Fulham – Arsenal: 13u30
  • Crystal Palace – Southampton: 16u00
  • Liverpool – Leeds: 18u30
  • West Ham – Newcastle: 21u00

Binnenkort met supporters?

Fans van Liverpool die ervan dromen om de wedstrijd en hun favoriete voetballers in het stadion te volgen, komen echter bedrogen uit. De reunië tussen supporters en hun geliefde club is immers geannnuleerd door een vies beestje genaamd COVID-19. Daarom kondigde Liverpool zelf op 3 september aan dat ze de verkoop van abonnementen voorlopig opschort. Vanwege de onzekerheid. De eerste wedstrijd op Anfield Road wordt dus achter gesloten deuren gespeeld. Er is echter nog steeds een sprankje hoop voor de fans, aangezien de Britse regering heeft aangekondigd dat de stadions mogelijk vanaf begin oktober voor een beperkt aantal toeschouwers worden geopend. Tickets zullen per wedstrijd worden verkocht volgens Liverpool zelf. Maar ook al kan je er niet bij zijn in het stadion (wat zeker als Belg niet evident is), dan kan je nog steeds voor een intense ervaring opteren bij het volgen van de clash tussen Jürgen Klopp en Marcelo Bielsa. Op betFIRST kan je immers live weddenschappen plaatsen tijdens elke Premier League wedstrijd.

Wending na wending in 2019/2020

Voor de neutrale fans hopen we alvast dat dit nieuwe seizoen net zo vol verrassingen zit als het vorige. Vorig jaar waren we immers nogmaals getuige van het einde van de zogenaamde Big Six. Een fenomeen dat bestaat uit het vooraf toewijzen van de eerste zes plekken aan de grote teams: Manchester City, Manchester United, Tottenham, Arsenal, Chelsea en Liverpool. Het afgelopen seizoen konden Leicester en Wolverhampton zich immers nestelen tussen de Grote Zes. Leicester eindigde zelfs als vijfde en daarom hebben sommige Engelsen het nu over de Big Eight.

Jamie Vardy & James Madisson - Leicester City

Jamie Vardy & James Madisson – Leicester City

Zoals eerder gezegd was ook de titel van Liverpool een verrassing. Het was immers al 30 jaar geleden dat de club de grootste eer in het Engelse voetbal op zijn palmares mocht schrijven. Grotendeels te danken aan de heer Jürgen Klopp.

Dus, zoals je ongetwijfeld hebt begrepen, zal dit nieuwe Premier League seizoen er één zijn om nauwlettend in de gaten te houden. Zeker als je goed voorbereid wilt zijn voor al je weddenschappen.

Must See

More in Premier League