Verbind je met ons

HomeLa Liga

Graait Barcelona voor het vijfde seizoen op rij de volle buit mee uit Villarreal?

spelers Barcelona seizoen 2023-2024

Ook in La Liga zijn ze sinds kort aan het nieuwe seizoen begonnen. Barcelona verloor op de eerste speeldag al punten en hoopt op speeldag drie de overwinning te pakken. Afspraak op het veld van Villarreal, zondag om 17u30.

Zorgt Barcelona ervoor dat Real Madrid niet nog verder uitloopt?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Villarreal-Barcelona vind je hieronder.

La bestia negra uit Barcelona

Er is deze zomer toch het één en ander veranderd bij Villarreal. Vooral op transfervlak hebben ze woelige weken achter de rug.

We kunnen niet zeggen dat ze écht versterkt zijn, want ze zagen smaakmakers als Nicolas Jackson, Pau Torres, Samuel Chukwueze en Arnaut Danjuma allemaal vertrekken.

Dat liet zich op de eerste speeldag meteen voelen: Real Betis kwam de zege wegkapen. Villarreal won wel op speeldag twee en pakte dus 3 op 6.

Dat is een puntje minder dan Barcelona, dat gelijkspeelde tegen Getafe en de maat nam van Cadiz. Op speeldag drie volgt dus een tripje naar La Ceramica. En dat loopt vaak goed…

De laatste jaren speelt Barcelona graag op het veld van de Gele Onderzeeër. Sinds 2020 wonnen ze er al hun wedstrijden. Vier op een rij.

De laatste keer dat Villarreal thuis won van Barcelona, dateert ondertussen al van 2007. Van een zwart beest gesproken…

Barcelona wint (notering van 2.10)

 

Defensief solide

Je kan veel zeggen over Xavi, maar niet dat hij van Barcelona geen stevig geheel heeft gemaakt. De kracht ligt niet langer enkel vooraan.

Vorig seizoen viel het al op hoe weinig doelpunten Barcelona slikte. De verdediging werd in 38 partijen amper 20 keer gepasseerd.

Marc-André ter Stegen hield 26 keer de nul. Echt waanzinnige cijfers. Zo word je kampioen… En ook dit seizoen zijn ze goed gestart op dat vlak.

De Blaugrana en Rayo Vallecano zijn de enige twee ploegen in La Liga die nog geen goal slikten. Aan de andere kant loopt het wat minder vlot…

Barça speelde 0-0 gelijk tegen Getafe en vond ook tegen Cadiz pas na 82 minuten het net. De ballen vliegen er niet erg vlot in tegenwoordig.

Alles lijkt er op te wijzen dat we zondag een match zullen zien zonder veel doelpunten. Ook vorig seizoen werd het maar 0-1 voor Barcelona.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 2.25)

 

Must See

More in La Liga