Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Kan STVV de drie punten pakken in een spannend duel met Cercle Brugge?

Antwerp-STVV betting tips betfirst

De vijfde speeldag in de Jupiler Pro League wordt er eentje met een ingekorte affiche. Door de Europese successen van onze Belgische clubs worden er namelijk drie wedstrijden uitgesteld.

Voor Antwerp – AA Gent, Club Brugge – Racing Genk en RWDM – Union zal er een nieuwe datum gezocht worden.

Wij nemen daarom STVV – Cercle Brugge onder de loep. Met een respectievelijke zevende en negende plaats hangen zij net onder de traditionele topclubs. De winnaar van dit duel doet dus sowieso een uitstekende zaak in het klassement.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze STVV – Cercle Brugge vind je hieronder.

Best of the rest

Zowel STVV als Cercle Brugge zijn goed aan het seizoen begonnen. Met elk twee overwinningen sluiten ze nog steeds aan bij de topclubs, die momenteel plaats 1 tem 6 bezetten.

Bovendien zijn de twee clubs elkaar echt wel waard, want na vier speeldagen hebben ze er een héél erg gelijkaardig parcours opzitten.

Na vier speeldagen moesten beide middenmoters namelijk elk al met twee topclubs zien af te rekenen.

Cercle Brugge verloor dan wel tegen Racing Genk en Antwerp, maar dat deden ze telkens met het kleinste verschil.

Sint-Truiden ging ook met 0-1 de boot in tegen Anderlecht, maar tegen AA Gent wisten ze wel een 2-2 gelijkspel uit de brand te slepen.

Verder won Cercle nog van Charleroi en Standard. Ook STVV versloeg datzelfde Standard en KV Kortrijk.

Met twee clubs die het momenteel niet slecht doen, is het altijd moeilijk om vooraf een winnaar aan te duiden, maar wij denken dat STVV toch net een streepje voor heeft.

Cercle begint dan wel met een overwinning in de benen aan dit duel, wij vermoeden dat het 2-2 gelijkspel tegen AA Gent toch mentaal een grotere overwinning is geweest.

Bovendien heeft STVV ook nog een keertje het thuisvoordeel mee.

STVV wint (notering van 3.25)

Meteen aanvallen

Zowel bij STVV als bij Cercle Brugge vielen de meeste doelpunten in de eerste helft van hun wedstrijden.

Cercle scoorde 2 van haar 3 doelpunten voor de rust.

Ook Sint-Truiden geeft er graag van in het begin een lap op met twee van de vier gescoorde doelpunten in de eerste vijftien minuten van de wedstrijd.

Wij verwachten daarom dat ook in dit duel het meeste aantal goals in de eerste helft zullen vallen.

Meest aantal goals in de eerste helft (notering van 2.90)