Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Blijft Liverpool ook dit seizoen het zwarte beest van Newcastle?

Spelers van Liverpool 2023-2024

Speeldag drie in de Premier League heeft een heerlijke affiche voor ons in petto: Newcastle krijgt zondag om 17u30 het bezoek van Liverpool. Smullen geblazen!

Een duel tussen twee clubs met veel ambitie. Wat wordt het?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Newcastle-Liverpool vind je hieronder.

Zwarte beest uit Liverpool

Sinds de overname heeft Newcastle zich in no-time opgeworpen als nieuwe topclub in de Premier League. In het eerste volledige seizoen haalden ze meteen Champions League.

Ze kochten slim in: geen absolute sterren, maar wel stuk voor stuk stevige spelers. Denk maar aan een Isak vorig seizoen of Tonali in de huidige campagne.

Een potig elftal, dat zeker. Dat zal tegen Liverpool ook nodig zijn, want The Reds zijn traditiegetrouw het zwarte beest van Newcastle.

The Magpies hebben het steevast lastig tegen Liverpool. Ook vorig seizoen pakten ze 0 op 6 tegen de mannen van Jürgen Klopp.

In Liverpool werd 2-1 verloren en ook in eigen huis werd het een droge 0-2. Van de laatste vijf edities van Newcastle-Liverpool, won die laatste er maar liefst vier.

Newcastle, dat vorig weekend verloor van Manchester City, zien we niet zo makkelijk winnen.

Liverpool wint of gelijkspel (notering van 1.76)

 

Colombiaan on fire

De ambities bij Liverpool dit seizoen zijn duidelijk: opnieuw een gooi doen naar die top vier. Want vorig seizoen lukte dat net niet.

Liverpool werd in 2022-2023 geteisterd door een golf aan blessures. Eén daarvan was Luis Diaz, die in oktober een knieblessure opliep en meer dan zes maanden buiten strijd was.

De Colombiaan deed de volledige voorbereiding mee en lijkt fitter dan ooit. De impact van de linksbuiten was op speeldag één en twee groot.

Zowel op Stamford Bridge als thuis tegen Bournemouth deed Luis Diaz op heerlijke wijze de netten trillen. De winger heeft echt iets speciaals.

2023-2024 zou zomaar eens het seizoen van de grote doorbraak kunnen worden voor Diaz. Met dertien goals en acht assists in 49 matchen deed hij het voorlopig niet slecht.

Etaleert Diaz zijn bloedvorm ook in het St. James’ Park? Profiteer van de odd van 3.80, die in onze ogen echt een gokje waard is.

Luis Diaz scoort (notering van 3.80)

 

Must See

More in Jupiler Pro League