Verbind je met ons

HomeChampions League

Gehavend Liverpool rekent op Origi om mirakel te verrichten tegen Barça

Liverpool Arsenal United betting tips betFIRST

Sinds de 0-3 pandoering tegen Real Madrid in oktober 2014 is Liverpool al 21 matchen ongeslagen op Anfield, maar The Reds hebben vanavond een mirakel nodig willen ze voor het tweede jaar op rij de Champions League-finale halen.

Puur statistisch gezien zijn de voortekenen niet al te hoopgevend: Barça kwalificeerde zich 38 keer op 42 na het winnen van de heenmatch. Door de blessures van Roberto Firmino en Mohamed Salah zal Jürgen Klopp het bovendien moeten doen met tweede keus Divock Origi, auteur van de winning goal tegen Newcastle afgelopen weekend, of Daniel Sturridge.

Liverpool heeft hoe dan ook een snel doelpunt nodig. Laat dat net het handelsmerk zijn van Liverpool in de Champions League: in zeven van hun laatste negen thuisduels gingen ze met een voorsprong rusten. Barcelona van zijn kant scoorde tijdens zijn vijf uitmatchen vier keer het openingsdoelpunt en het incasseerde in de eerste helft geen enkele goal.
Met Liverpool en Barcelona staan ook twee ploegen tegenover elkaar die in de top vijf staan wat betreft aanvallende corners.

Totaal aantal goals over 2.5 @ 1.60
Barça: Totaal aantal team corners over 3.5 @ 1.71

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Champions League