Verbind je met ons

HomePremier League

Kunnen Tielemans en co City van 13de zege op rij houden?

Is er in Liverpool en omstreken een levende ziel die gelooft dat Manchester City punten zal verspelen tegen Leicester City? Wellicht niet.

Het team van Pep Guardiola heeft er een reeks van twaalf opeenvolgende zeges opzitten – sinds het ontstaan van de Premier League konden slechts vijf teams eenzelfde parcours afleggen – en in het Etihad Stadium zijn de statistieken van The Citizens om van te duizelen. Manchester City scoorde in al zijn achttien voorgaande thuisduels minstens een keer en liet daarin een huiveringwekkend doelsaldo van 56 – 12 optekenen. Are you watching Liverpool?

Leicester-manager Brendan Rodgers kan zijn historische slipper van vijf jaar geleden goedmaken. Op Anfield is niemand vergeten dat hij destijds in de dug-out zat van Liverpool toen zijn manschappen op een zucht van de meet in elkaar stuikten en de titel finaal aan Manchester City moesten laten. Als een man Leicester City aan een punt kan helpen is het Jamie Vardy, die sinds zijn overstap naar de Premier League in 2012 goed is voor 31 doelpunten tegen de big six. Of misschien kan Youri Tielemans zich met een assist in de gunst spelen van een hele generatie Liverpudlians?

Beide teams scoren @ 1.80

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Premier League