Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Maakt Anderlecht een einde aan 268 minuten zonder doelpunt?

Het moet al jaren geleden zijn dat een clasico tussen Anderlecht en Standard zo weinig om het lijf zal hebben als komende zondag. Meer dan een prestigeslag tussen twee gekwetste ploegen wordt het zeker niet in het Vanden Stockstadion. Standard mag dankzij de bekerwinst van KV Mechelen wellicht verzaken aan de finale van play-off 2. Dankzij datzelfde Malinwa maakt Anderlecht alsnog kans op een Europees ticket.

Als de trend van de voorbije jaren zich doorzet, dan pakt Standard minstens een punt in Brussel. In de laatste tien confrontaties in Brussel, beker incluis, wonnen de Rouches drie keer, speelden ze vier keer gelijk en moesten ze slechts drie keer zonder punten naar huis. Het zal niemand verbazen mochten de hoofdrolspelers van Standard, genre Carcela, Marin, Mpoku en Djenepo, een paar keer scoren tegen de wankele Brusselse verdediging.

Na de offensieve wanvertoning in Brugge zal Belhocine zich afvragen wie in staat is om een doelpunt te maken. Bolasie is helemaal teruggevallen, Verschaeren is meer aangever dan killer, Amuzu verslikt zich soms in zijn dribbels en ga zo maar door. Het is dus niet verwonderlijk dat paars-wit het al 268 minuten moet stellen zonder doelpunt.

Totaal aantal goals over 2.5 @ 1.64
Dubbele kans X2 & over 1.5 goals @ 2.10

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League