Verbind je met ons

HomeChampions League

Is zwalpend Tottenham opgewassen tegen doelpuntenmachine Ajax?

Ajax kan de dubbel titel-beker haast ruiken. Na de 4-0 bekerwinst tegen Willem II, het eerste zilverwerk sinds 2014, kunnen de Ajacieden met een gerust gemoed de wedstrijd tegen Tottenham aanvatten. Alhoewel. Het kan erg spoken in de ArenA – Ajax scoorde thuis 89 keer – maar op het kampioenenbal konden de Amsterdammers achtereenvolgens tegen Bayern München, Real Madrid en Juventus niet winnen.

Het zal een geruststelling zijn dat Tottenham, dat wel zijn Zuid-Koreaanse talisman Son Heung-min recupereert,  de laatste weken bijlange niet het niveau van Ajax’ vorige slachtoffers haalt. De klad zit er zelfs helemaal in bij Tottenham. Sinds de spectaculaire Champions League-kwalificatie bij Manchester City half april eindigden de vijf matchen die de Spurs speelden telkens op 1-0. Vier keer ging manager Mauricio Pochettino met zijn team onderuit, enkel tegen Brighton werd er gewonnen.

Als Tottenham deze ronde overleeft, zal het pas de tweede club zijn in de geschiedenis van de Champions League die na een nederlaag in de heenmatch toch de finale speelt.

Totaal aantal goals over 3.5 @ 2.70
Heung-Min Son totaal aantal schoten over 2.5 @ 1.50

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Champions League