Verbind je met ons

HomeEuropa League

Chelsea en Arsenal op hun hoede voor remontada

Het ziet er naar uit dat we net als in de Champions League een volledige Engelse finale zullen krijgen in de Europa League. Door de sensationele comebackverhalen van de afgelopen dagen in Liverpool en Amsterdam zullen de spelers van Arsenal en Chelsea wellicht met trillende benen aan de aftrap staan.

Arsenal reist met een bonus van twee doelpunten af naar Valencia, maar gezien hun grillige vormcurve van de laatste weken zijn de Gunners zomaar in staat om hun goede uitgangspositie weg te geven. Een doelpunt zou moeten volstaan om Valencia af te houden. In dat opzicht wordt er gekeken naar Alexandre Lacazette die zijn vier doelpunten voor de rust maakte. Maar veel valt er tegenwoordig niet te beleven in Mestalla. In zeven van de tien laatste duels vielen er twee doelpunten of minder. Vijf keer werd er maximaal een keer gescoord.

Chelsea, dat Ngolo Kanté mist, moet het tegen Eintracht Frankfurt in principe kunnen afmaken op Stamford Bridge. Ze wonnen hun zes Europa League-duels in eigen huis en scoorden gemiddeld drie keer. Met Olivier Giroud (10 doelpunten) hebben ze ook de topschutter van het tornooi in de rangen.

Valencia – Arsenal: Valencia totaal aantal team goals over 1.5 @1.68
Valencia – Arsenal: Valencia winnaar (einde wedstrijd) @ 1.90
Chelsea – Frankfurt: Chelsea totaal aantal team corners @ 2.00
Chelsea - Frankfurt: Totaal aantal goals over 2.5 @ 1.54

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Europa League