Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Sclessin wil gevallen helden opnieuw in de armen sluiten

Standard de Liège

Standard zit met Antwerp in een stevig gevecht verwikkeld voor plaats drie, die gezien de recente ontwikkelingen rond KV Mechelen rechtstreeks toegang zal geven tot de poules van de Europa League Indien Standard wint en achtervolger Anderlecht puntenverlies lijdt, dan zijn de Luikenaars zeker van plaats vier. Maar het rommelt zo hard in de kleedkamer dat Standard zich total loss aan het rijden is in de play-offs.

Kunnen Mehdi Carcela, Razvan Marin en Maxime Lestienne zich tegen Gent nog een keer opladen? Een snel doelpunt of een gunstig resultaat aan de rust en Sclessin zal zijn helden opnieuw in de armen sluiten. Zo snel kan het gaan in de Vurige Stede. De Rouches lijden wel aan een acuut scoringsprobleem. In vier van hun zeven duels scoorden ze niet meer dan een doelpunt.

Bij Gent is de situatie zowaar nog schrijnender dan in Luik. Zelfs playmaker Vadis Odjidja kan niet camoufleren dat zijn team eigenlijk niet thuishoort in play-off 1. Jess Thorup, die stilaan in een uitzichtloze situatie zit, heeft geen andere keuze dan vanavond een nieuwe blamage te vermijden.

Dubbele kans 1X & over 1.5 goals @ 1.41
Totaal aantal goals over 2.5 @ 1.57
Standard wint 1ste helft of einde wedstrijd @ 1.52

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League