Verbind je met ons

HomeSerie A

Gaat AS Roma voor de zoveelste keer de boot in op het veld van Juventus?

Juventus-AS Roma

In de Serie A zijn ze nog maar aan speeldag drie aanbeland. En dat is er ééntje met een leuke affiche: AS Roma mag het zaterdag om 18u30 in het Allianz Stadium opnemen tegen Juventus.

De Romeinen gaan in Turijn op zoek naar een negen op negen, maar in Italië weet iedereen dat ze het daar altijd flink lastig hebben. Herhaalt de geschiedenis zich?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Juventus-AS Roma vind je hieronder.

Juventus uit? Altijd lastig

AS Roma is onder het bewind van José Mourinho toch wat herleefd. Ook al vertaalde zich dat niet in een stevig klassement in de Serie A, ze wonnen wel de Conference League.

Dit seizoen zijn ze begonnen met een zes op zes, maar veel overschot hadden ze allerminst. Tegen laagvliegers Salernitana en Cremonese werd gewonnen met 0-1 en 1-0.

Op speeldag drie wacht hen de eerste écht grote opdracht: Juventus proberen kloppen in het hol van de leeuw. En dat laatste mag je serieus nemen…

De Giallorossi komt er helemaal niet graag op bezoek. Dat bewijst volgende, straffe statistiek: in de laatste dertien matchen op Juventus, keerde Roma twaalf keer met lege handen naar huis.

In tien jaar tijd sprokkelden ze dus maar één keer punten. Juventus versterkte zich al serieus op de transfermarkt en wil ook dit jaar de scalp van Roma pakken.

Juventus wint (notering van 2.45)

 

De terugkeer van Dybala

Misschien wel dé meest spraakmakende transfer in Italië deze zomer, was deze van Paulo Dybala naar AS Roma.

Van 2015 tot en met vorig seizoen verdedigde Paulo Dybala uiteraard de kleuren van Juventus, waar hij jarenlang een echte sterkhouder was.

Zijn statistieken voor De Oude Dame zijn behoorlijk impressionant te noemen: hij stond 293 keer tussen de lijnen en daarin trof hij 115 keer doel.

Gemiddeld één doelpunt per 169 minuten is absoluut niet slecht. Verre van zelfs. Een terugkeer naar het oude nest, waar hij zo vaak scoorde, zal hem ongetwijfeld motiveren.

Schiet Dybala zich voor de eerste keer op het scorebord voor AS Roma? Het lijkt in de sterren geschreven.

Paulo Dybala scoort (notering van 3.30)

 

Must See

More in Serie A