Verbind je met ons

HomePremier League

Kan Chelsea zijn wonden likken tegen een matig gestart Leicester City?

Chelsea-Leicester City

Speeldag vier in de Premier League: Chelsea ontvangt zaterdagmiddag om 16u Leicester City op Stamford Bridge.

Beide ploegen zijn op zoek naar eerherstel, want ze gingen alle twee pijnlijk onderuit op de vorige speeldag. Wie slaagt in zijn opzet?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Chelsea-Leicester City vind je hieronder.

Kaas met gaten

Het Leicester City dat meedeed voor de top vier en bijhorende Champions League-kwalificatie, ligt al even in het verleden.

Vorig seizoen konden ze op geen enkel moment een constante vinden in hun prestaties. Dat leverde uiteindelijk een teleurstellende achtste plaats op.

De lijn van vorig seizoen trekken ze momenteel gewoon door. The Foxes bengelen na drie speeldagen op de voorlaatste plaats met één op negen.

Wat opvalt: verdedigend zit het écht niet goed in elkaar. Castagne en co moesten in drie matchen al acht goals toestaan. Bovendien zijn ze sterkhouder Schmeichel kwijt én staat Fofana op vertrekken.

Chelsea heeft héél wat goed te maken bij de fans na de beschamende 3-0 nederlaag op Leeds en doet dat graag met heel wat goals. Slagen ze daarin?

Chelsea scoort minstens drie keer (notering van 2.40)

 

Lichtpunt James Maddison

Verdedigend mag het dan wel vierkant draaien, voorin blijven de mannen van Rodgers erg veel kwaliteit hebben.

Met spelers als Vardy, Barnes, Perez en Dewsbury-Hall moet je zeker doelpunten kunnen scoren. En dat lukte eigenlijk ook al: ze scoorden al vijf keer.

Hun grootste troef? Dat is toch James Maddison. Bij Leicester hopen ze beter dat hij blijft, want hij is nu al in uitstekende vorm.

De aanvallende middenvelder scoorde twee keer op rij en zet zijn teller daarmee op vier goals in de recentste vijf Premier League-matchen.

Wist je trouwens dat Maddison vorig seizoen ook al scoorde op Stamford Bridge? Voor een odd van 5.00 is het zéker een gokje waard.

James Maddison scoort (notering van 5.00)

 

Must See

More in Premier League