Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Bijt Club Brugge opnieuw de tanden stuk op een stug Charleroi?

Club Brugge KV Mechelen betting tips betFIRST

Speeldag zes in de Jupiler Pro League wordt vrijdag op gang getrapt door Club Brugge en Charleroi. Om 20u45 kijken ze elkaar op Mambourg in de ogen.

Zowel Charleroi als Club Brugge hebben zich herpakt de laatste weken en pakten zes op zes. Wie van de twee bouwt verder aan die reeks?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Charleroi-Club Brugge vind je hieronder.

Weinig hoogstaande partijen

Charleroi en Club Brugge kenden een niet al te beste seizoensstart. Beiden wonnen ze maar één van de eerste drie matchen.

Ze konden zich daarna wel herpakken met een zes op zes. Zowel de Karolo’s als Club Brugge zullen dus met vertrouwen aan de aftrap staan.

Twee ploegen die toch wel aan elkaar gewaagd zijn, is wat we ook de voorbije jaren kregen voorgeschoteld in deze affiche.

De match Charleroi-Club Brugge staat de laatste jaren niet echt te boek voor spektakel. Integendeel….

In de laatste drie edities vielen er amper drie doelpunten. Wordt het vrijdag ook spektakelarm?

Er vallen maximaal 2 goals (notering van 2.30)

 

Zekerheidje: beide teams scoren

Hoewel matchen tussen Charleroi en Club Brugge de laatste jaren niet al te veel spektakel opleverden, mogen we aanvallend toch iets verwachten.

Zowel Charleroi als Club Brugge hebben spelers die met een flits het verschil kunnen maken. Een doelpunt loert zo snel om de hoek.

Wat ook opvalt: Charleroi en blauw-zwart kampen dit seizoen met wat defensieve problemen. Ze hielden beide nog maar één keer de nul in vijf matchen.

De kans is bijzonder groot dat er een doelpunt valt aan beide zijden, zo leert ook de recente geschiedenis.

In vijf van de laatste zeven matchen op Mambourg stonden de netten bol aan beide kanten.

Beide teams scoren (notering van 1.55)

 

Must See

More in Jupiler Pro League