HomeEuropa League

Kan AA Gent zich herpakken tegen Omonia Nicosia in de Europa League?

KAA Gent Union betting tips betFIRST

Omonia Nicosia ontvangt donderdagavond AA Gent voor de terugwedstrijd van hun play-offwedstrijd in de UEFA Europa League.

De Cyprioten wonnen vorige week verrassend met 2-0. De Buffalo’s hebben dus een flinke klus voor de boeg als ze zich willen kwalificeren.

Als AA Gent de situatie niet kan rechtzetten in Cyprus, is er wel nog het vangnet van de Conference League.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Omonia Nicosia – AA Gent vind je hieronder.

AA Gent moet zich herpakken

De eerste helft was voor AA Gent rampzalig, maar na de rust kwam de ploeg van Hein Vanhaezebrouck toch wat meer opzetten.

De 1-1 hing lange tijd zelfs in de lucht, maar Gent vergat het af te maken.

Erger nog, Gent kreeg nadien zelfs nog het deksel op de neus en moet nu in Cyprus minstens twee keer gaan scoren om een gelijkspel af te dwingen.

In principe zou AA Gent op papier altijd moeten winnen van een ploeg als Omonia, maar ze lieten zich duidelijk verrassen.

Het lijkt ons sterk dat AA Gent dat twee keer zal overkomen.

Het is trouwens van moeten voor AA Gent dus zij zullen vanaf minuut één vol in de aanval moeten gaan, want een 0-1 overwinning volstaat niet eens.

Dat de Buffalo’s deze terugwedstrijd winnen lijkt ons alvast erg groot.

AA Gent wint (notering van 1.68)

Vol op de aanval

AA Gent moet minstens drie keer scoren om in de reguliere speeltijd door te stoten.

Dat wil zeggen dat ze vooral naar voren zullen moeten spelen.

Dat opent natuurlijk ook de deuren voor Omonia om op de counter tegen te prikken.

Deze terugwedstrijd zou dus wel eens heel wat spektakel én doelpunten kunnen opleveren.

Meer dan 2.5 doelpunten (notering van 1.86)