Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Doelpuntenkermis op de Bosuil

Antwerp - Genk

Niemand die er nog aan twijfelt dat Genk in titelmodus zit. Na de eclatante zege tegen Anderlecht rest er nog maar een vraag: hoe lang zullen de overgebleven achtervolgers Club Brugge en Standard kunnen volgen?

Op basis van de eerste speeldag moet Antwerp zich niet al te veel illusies maken tegen Genk. Op de Bosuil mogen ze zich wel opmaken voor een doelpuntenkermis. Antwerp scoorde sinds de terugkeer naar eerste klasse in 2017 thuis altijd tegen Genk, maar het kreeg telkens een pandoering (2-4 en 3-5).

The Great Old mag zich gerust optrekken aan de laatste confrontatie tegen Genk eind februari toen het in de Luminus Arena 0-0 bleef. De Limburgers stonden toen op volle sterkte – alleen Sander Berge ontbrak – en geraakten niet voorbij de dubbele muur van László Bölöni.

Corners à gogo

Antwerp vormt niet alleen een potig geheel, het heeft zich ook gespecialiseerd in het verzamelen van corners. Antwerp is een van de ploegen die thuis het meeste hoekschoppen mag nemen. Genk is dan weer het team dat op verplaatsing de hoekschoppen aan elkaar rijgt.

Beide teams scoren @ 1.71
Over 9 corners @ 1.74

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips
** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League