Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

22 acteurs gaan op zoek naar 3 doelpunten

Gent móet winnen om niet vroegtijdig gelost te worden in het klassement en Standard heeft er alle baat bij om de drie punten pakken wil het een geloofwaardige titelkandidaat blijven. Jess Thorup en Michel Preud’homme zullen hun 22 spelers dus met open vizier de strijd laten aangaan in de Ghelamco Arena.

Renaud Emond (12 goals) en Roman Yaremchuk (8 goals), respectievelijk topschutter van Standard en van Gent, deden het tot nu toe niet onaardig maar het zijn geen pure goalgetters die een halve kans kunnen omzetten in een doelpunt. En toch mogen de toeschouwers het telraam bovenhalen: Gent en Standard scoren altijd en overal.

In de laatste vijftien duels van Gent viel er twaalf keer een doelpunt voor de twee teams en werd er in totaal minstens drie keer gescoord. Standard kan een gelijkaardige balans voorleggen: in negen van zijn laatste tien duels scoorden de Rouches en stonden ze een doelpunt toe. Zeven keer vielen er drie doelpunten of meer. Op 22 februari stonden Gent en Standard tegenover elkaar en toen eindigde de wedstrijd in… 2-1.

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips
** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

 

Must See

More in Jupiler Pro League