Verbind je met ons

HomePremier League

Mission impossible voor Newcastle

Arsenal FC

Dertien zeges, twee draws en een nederlaag. In zijn eerste seizoen als trainer van Arsenal heeft Unai Emery van het Emirates Stadium een haast onneembare vestiging gemaakt. Kleppers als Tottenham (4-2), Chelsea (2-0) en Manchester United (2-0) werden vlot geklopt in Noord-Londen – enkel Manchester City (0-2) slaagde erin om bij The Gunners de volle pot te pakken.

De statistieken tonen aan dat Newcastle vanavond geen schijn van een kans maakt. Arsenal won zijn laatste tien duels op eigen veld en stuurde de tegenstander met twee of meer doelpunten verschil huiswaarts. Naar goede gewoonte vond het team van captain Laurent Koscielny zowel voor en na de rust de weg naar doel.

Vooral Alexandre Lacazette, na spitsbroeder Pierre-Emerick Aubameyang de meest trefzekere speler van Arsenal, is goed bij schot in eigen huis. De Franse aanvaller mocht in vijf van de laatste zes thuisduels een vreugdedansje maken en zit intussen aan acht stuks in het Emirates Stadium. Trekt Arsenal de lijn door of zorgt het frivole Spaanstalige trio Miguel Ángel Almirón-José Salomón Rondón-Ayoze Pérez van Newcastle voor de verrassing? Afspraak rond 23 uur Belgische tijd.

Arsenal -1,5 Asian handicap @ 1.76

Lacazette scoort @ 1.95

Arsenal scoort in beide helften @ 2.00

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips
** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Premier League