Verbind je met ons

HomeBundesliga

Die Gelbe Wand wil nu ook aartsrivaal Schalke verzwelgen

Marco Reus - BVB

Lang geleden dat de belangen in de Ruhrderby tussen Borussia Dortmund en Schalke 04 zo diametraal tegenover elkaar staan. Die Borussen azen nog op de titel terwijl het team van Huub Stevens zijn hachje moet redden in de Bundesliga.

Met zes punten voorsprong op Stuttgart is het behoud zo goed als binnen voor Schalke 04, maar daarmee is alles gezegd. De uittredende vice-kampioen is werkelijk aan een dramatisch seizoen bezig. Sinds de winterstop won het twee wedstrijden in de competitie – tussendoor kreeg het in de Champions League een flinke bolwassing van Manchester City – en de rest was één langgerekte lijdensweg met een pak rammelingen erbovenop. De laatste afstraffing dateert van geen week geleden tegen Hoffenheim (2-5).

De spelers van Schalke 04 zullen hun tenen mogen uitkuisen want veel valt er dit seizoen niet te rapen in het Signal Iduna Park. Dortmund is met vier verliespunten veruit de beste thuisploeg van de competitie en Die Gelbe Wand zal met veel plezier de rivaal uit het naburige Gelsenkirchen verzwelgen.

Rust/Einde 1/1 @ 1.76

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Bundesliga