Verbind je met ons

HomeSüper Lig

Derby is wanhopig op zoek naar Turkse doelpuntenmaker(s)

Super Lig - Fenerbahçe vs Galatasaray - Henry Onyekuru - betFIRST

Tientallen miljoenen Turken zullen vandaag moeten kiezen tussen Fenerbahçe en Galatasaray. En de fans van koploper Sivasspor en de virtuele leider Trabzonspor hopen dat een van twee topploegen uit Istanbul tijdelijk zal moeten afhaken.

Bij Fenerbahçe zijn ze er redelijk gerust op: Galatasaray zal ondanks zes overwinningen op rij in de Süper Lig opnieuw met de staart tussen de benen moeten terugkeren naar het Europese deel van Istanbul. Fenerbahçe is in zijn eigen Şükrü Saracoğlu Stadium 24 duels ongeslagen tegen Cimbom – de laatste thuisnederlaag is al geleden van 22 december 1999. De voorbije jaren hielden de twee rivalen elkaar in evenwicht. Zeven van de laatste tien confrontaties eindigden op een gelijkspel. In slechts drie van die wedstrijden kwamen beide ploegen tot scoren.

Het valt ook op dat de treffers van Turkse makelij een zeldzaamheid zijn geworden. Olcan Adın scoorde op 25 oktober 2015 de 1-1 voor Galatasaray op het veld van Fenerbahçe en sindsdien volgden de buitenlandse doelpuntenmakers elkaar op. Misschien kunnen Deniz Türüc (Fenerbahçe) of Adem Büyük (Galatasaray) een einde aan maken aan die zwarte reeks?

Fenerbahçe: terugbetaald indien gelijkspel @ 1.42
Beide teams scoren niet @ 2.10

* De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Süper Lig