Verbind je met ons

HomeEuro 2020

Cruciaal EK-duel: wint Zweden voor de zesde keer op rij van Polen?

De ontknoping in poule E is in aanstaande. Zweden en Polen nemen het woensdagavond om 18:00 uur tegen elkaar op. Wie wint dit EK-duel in de Gazprom Arena in Sint-Petersburg?

Zes op een rij voor Zweden?

Polen kent vooralsnog een moeizaam EK. De ploeg van bondscoach Paulo Sousa pakte slechts één punt in de eerste twee groepsduels. Zweden presteert daarentegen een stuk beter, met vier punten uit twee wedstrijden. Zodoende moet Polen vol op de winst spelen, want alleen dan heeft het kans op het bereiken van de volgende ronde. Biedt dit kansen voor Zweden? Sowieso is het track record tegen Polen uitstekend, want de laatste vijf onderlinge duels werden allemaal door Zweden gewonnen.

Zweden wint van Polen (notering van 2.90)

 

Defensieve ploeg

Polen, de huidige nummer vier van poule E, heeft een overwinning nodig om uitzicht te houden op de knock-outfase. Zweden zal, net als tegen Spanje en Slowakije, vermoedelijk vrij defensief spelen, terwijl Polen nu eenmaal moeizaam scoort. Vallen er minder dan 2.5 doelpunten?

Minder dan 2.5 goals (notering van 1.71)

 

Poolse topschutter

Robert Lewandowski bracht Polen afgelopen zaterdag op gelijke hoogte tegen Spanje. De 32-jarige topschutter kende bovendien een geweldig seizoen bij zijn club. Zo trof de Poolse spits maar liefst 41 (!) keer het doel in 29 competitieduels. Scoort Robert Lewandowski ook tegen Zweden?

Lewandowski scoort tegen Zweden (notering van 2.15)

 

De beste betting tips hebben we je al gegeven. Nu is het aan jou! Kies voor pre-live voetbalweddenschappen of voor live wedden!

Must See

More in Euro 2020