Verbind je met ons

HomeChallengers

CHECK DE CHALLENGER: Rob

Enter betFIRST Challengers! Een bettinggroep met 4 tippers die hun adviezen over voetbal, basketbal, tennis, ijshockey, baseball, darts, wielrennen en zoveel meer delen.

Maar dat is niet alles! De leden worden verwend met boosted odds, combi’s & giveaways. En ook met transparantie! Zo delen de Challengers wekelijks hun resultaten want eerlijkheid en het effect van een correct bankroll management zijn cruciaal! De komende 4 weken maken jullie kennis met onze Challengers.

Onze eerste tipper is Rob. Een 35-jarige punter, afkomstig uit Diest. In zijn vrije tijd houdt hij zich vooral bezig met racketsporten en tafelvoetbal. Zijn specialiteiten op het gebied van sports betting zijn wielrennen, snooker, tennis en darts.

Het startschot

“Vrienden van mij deden vaak beroep op mijn sportkennis voordat ze hun weddenschappen plaatsten om ze dan eventueel nog aan te passen.” Dat bleek winstgevend te zijn, waardoor Rob zelf begon met sportwedden. Vanaf zijn 18de levensjaar startte hij actief met wedden. Enkele jaren later besloot hij ook zijn statistieken actief bij te houden en tips te geven.

“Statistieken zorgen ervoor dat je minder op gevoel gaat inzetten, het is een onmiskenbare en belangrijke factor om je weddenschap te controleren of te staven.” Op zoek gaan naar de weddenschap die je extra voordeel kan geven is dus de boodschap. Dat vergt natuurlijk extra kennis en inzichten, die je niet altijd vindt in de statistieken van bookies.

Favoriete wedmarkt

Rob houdt van live wedden op setwinsten en value bets op een speler die eerst op achterstand is gekomen. Ook bij de Challengers is Rob dé man van live betting. De beste tool om zijn tips rechtstreeks te volgen? Het Telegramkanaal van onze Challengers!

Zijn grote idool

“Roger Federer. Die man heeft al alles bewezen en het mooie ervan is dat ik heel zijn carrière vanaf zowat zijn eerste match heb kunnen meemaken. Niet alleen zijn resultaten maar ook zijn gracieuze techniek en voorbeeldfunctie op en naast het plein maken van hem een echte GOAT.”

Sportwedden op je persoonlijke favoriet raadt hij minder aan. “Je hebt heel veel informatie over die speler wat je extra voordeel kan opleveren, die je dan weer kan omzetten naar een weddenschap. Dat is niet het beste idee. Als je je emoties rond die weddenschap kan uitschakelen, kan het wellicht wel.“

Verantwoord spelen

Als tipper staat Rob volledig achter responsible gaming. Zelf raadt hij bankroll management aan! Maar ook jezelf beperken tot 1-2 weddenschappen per wedstrijd, zodat je grote verliezen kan vermijden. Bijvoorbeeld bij een wedstrijd waar een gigantische ommekeer gebeurt.

Tips voor starters

“Zoek uit in welke sporten of welke weddenschappen je winst maakt. Een overzicht van je weddenschappen kan je zelf makkelijk analyseren om je sterktes en zwaktes te controleren. Eerst van jezelf leren en pas nadien jezelf specialiseren in de weddenschappen waar je de beste resultaten boekt.”

Waarom de Challengers?

Makkelijke vraag: “De Challengers zijn winstgevend én volledig transparant. Wat zeker geen sinecure is in de bettingwereld. De Challengers zetten in op winst en verantwoordelijk spelen. Als je echt winst wil maken is het belangrijk je te beperken tot het volgen van mensen die je kan vertrouwen en die dan ook openlijk communiceren naar jou toe. Tot op heden zijn de betFIRST Challengers de enigen die dit doen of zelfs kunnen doen!”

“Ik heb zelf de analyse gemaakt van andere groepen en ben tot de conclusie gekomen dat ze allemaal een negatief saldo bekomen. Laat je dus niet misleiden door reclame of odd boosts die dan verlieslatend blijken te zijn.”

Wil jij lid worden van de betFIRST Challengers en niets van Rob’s adviezen missen? Word lid van onze community: https://www.facebook.com/groups/betfirstchallengers!

Must See

More in Challengers