Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Blijft Anderlecht overeind tegen trio Mirallas-Mbokani-Benson?

Antwerp FC - Mbokani

Was de winst van Anderlecht tegen koploper Standard een toevalstreffer of is de Brusselse trein eindelijk vertrokken? Vincent Kompany krijgt voorlopig nog het voordeel van de twijfel. Maar de laatste twijfelaars zullen niet overstag gaan zolang het aanvallende compartiment vooral uitblinkt in onhandigheid.

Het lijkt bijna irreëel, maar na zes speeldagen is er nog geen enkele aanvaller in geslaagd om te scoren. De vier doelpunten kwamen van de voeten van Michel Vlap, Samir Nasri en Alexis Saelemaekers. Vorig seizoen scoorden Isaac Thelin, Jérémy Doku en Francis Amuzu samen twee keer en ze zouden die prestatie zomaar kunnen overdoen.

Terwijl Anderlecht al maanden naarstig op zoek is naar een goalgetter kan Antwerp zondag in het Lotto Park uitpakken met het trio Kevin Mirallas-Dieumerci Mbokani-Manuel Benson. Tel daar het vernuft van Lior Rafaelov bij op en het zou niet verbazen mocht Antwerp een paar keer tot scoren komen in Brussel. Met elf goals in vijf duels doet The Great Old bijna even goed als de twaalf doelpunten van scoringsmachine Club Brugge.

Anderlecht wint @ 2.00
Totaal aantal doelpunten over 2.5 @ 1.76
Beide teams scoren @ 1.66

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League