Verbind je met ons

HomeEuropa League

Bezoekende ploegen aan het feest?

De topaffiche in de Europa League is zonder meer Arsenal – Napoli. Arsenal verloor dit seizoen nog maar drie thuiswedstrijden en is de laatste weken goed bij schot in het eigen Emirates Stadium.

Stadsgenoot Chelsea krijgt een lastige verplaatsing te verwerken naar Slavia Praag. De ongenaakbare leider in de Tsjechische competitie klopte thuis Zenit Sint-Petersburg en schakelde achtereenvolgens Genk en Sevilla uit. Een goal maken is voor Hazard en co geen probleem: in de laatste drie Europese uitduels scoorden ze minstens twee keer.

Frankfurt, dat geplaagd wordt door blessures, begint zowaar als favoriet aan het duel tegen Benfica. De Duitsers liet in de groepsfase geen spaander heel van hun tegenstanders en poeierden daarna Shakhtar Donetsk en Inter uit het tornooi. Naar alle verwachtingen zal Benfica toch voluit voor de aanval kiezen.

Tot slot is er het Spaans onderonsje tussen Villareal en Valencia. Hoewel Villareal thuis speelt, begint het als underdog aan de regionale derby tegen de grote broer. The Yellow Submarine verloor in Europa nog geen enkele match, maar in de eigen competitie staat het wel in de degradatiezone.

Arsenal - Napoli: Beide teams scoren @ 1.74
Slavia Praag - Chelsea: X2 & over 2.5 goals @ 2.00
Benfica - Frankfurt: Benfica meeste schoten op doel @ 1.86
Villareal - Valencia: X2 & over 1.5 goals @ 1.76

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips
** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Europa League