Verbind je met ons

HomeChampions League

Amsterdamse doelpuntenmachine moet muur slopen

Ajax Amsterdam

Ajax is dé doelpuntenmachine bij uitstek van Europa. De Amsterdammers scoorden afgelopen weekend tegen Willem II hun honderdste doelpunt van het seizoen.

In hun laatste tien duels scoorde Ajax 3,5 doelpunten per match en met productieve jongens als Tadic (30), Ziyech (19), Huntelaar (16), Van de Beek (14), Neres (11) en Dolberg (11) in de rangen, die allemaal in de dubbele cijfers zitten, moet Ajax in staat zijn om de Italiaanse muur van Juventus te slopen. Een gezondheidswandeling wordt het alleszins niet: Juve won 5 van zijn 8 Champions League-matchen met een clean sheet.

Op Old Trafford vragen ze zich af of Ole Gunnar Solskjaer de stunt van PSG opnieuw kan flikken. Barcelona uitschakelen zou een half mirakel zijn gezien de vormcurve van beide ploegen. Man U verloor 3 van zijn laatste 4 duels terwijl de Catalanen 8 van hun 9 duels wonnen. Vooral in money time is Barcelona de laatste tijd ijzersterk: in de voorbije 6 matchen maakte het 9 doelpunten na de 80ste minuut. Smalling en zijn drie kompanen in de verdediging zijn dus gewaarschuwd.

Ajax - Juve: over 2.5 goals en beide teams scoren @ 1.95
Man Utd - Barça: Barça scoort over 1.5 goals @ 1.83

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips
** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Champions League