Verbind je met ons

HomeChampions League

Welke prijsschutters zijn aan het feest?

Het Tottenham Hotspur Stadium wordt vanavond de nieuwste telg in de Champions League-familie. Benieuwd wie de eerste speler wordt die in het Londense state-of-the-artstadion zal scoren op het kampioenenbal.

Wordt het Kane, Alli, Eriksen of Son? De Spurs boys die dit seizoen al 58 keer de netten deden trillen. Of zijn prijsschutters De Bruyne, Bernardo Silva, Jesus of Sterling aan het feest? Misschien wordt het een combinatie van beide. Tottenham scoorde in zijn laatste thuismatchen op Wembley en op het vernieuwde White Hart Lane minstens 1 keer en buitenshuis legde City eenzelfde parcours af.

Een kleine 350 kilometers noordwaarts staat Liverpool met de komst van Porto voor een iets gemakkelijkere klus dan Tottenham. Alhoewel. Porto won 6 van zijn 8 duels in de Champions League en scoorde in 5 gevallen drie keer of meer. Aan amusement zal het zeker niet ontbreken want in de 5 laatste matchen vanThe Reds vielen er 20 doelpunten. Anfield Road mag zich dus opmaken voor een orgie aan doelpunten.

Tottenham - Man City: beide teams scoren @ 1.74
Liverpool - Porto: totaal aantal goals +2.5 @ 1.62

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips
** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Champions League