Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Wie pakt de eerste manche in veredelde finale?

Ruslan Malinovski

De zaak Ruslan Malinovskyi – wel of niet langdurig geschorst – en de nederlaag tegen Antwerp hakten er stevig in bij Genk de afgelopen weken.

In de Luminus Arena zullen ze wellicht ook verveeld zitten met de geruchten die al weken de ronde doen over een mogelijke terugkeer van Philippe Clement naar het Jan Breydelstadion. Bij Club Brugge is het business as usual. Niets lijkt hen uit hun lood te kunnen slaan. Het kan ook niet anders als je op Anderlecht een zwarte reeks van 21 jaar kan doorbreken en enkele dagen later Standard van de mat speelt.

De confrontatie tussen Genk en Club Brugge, de twee beste ploegen in play-off 1, zal niet alleen doelpunten en spektakel voortbrengen. Het zal ook richtinggevend zijn voor de titel. Ivan Leko, die recent nog de hoofdrol speelde in een mini-crisis, gaf eerder deze week aan dat hij naar Limburg trekt met de vaste overtuiging dat hij daar kan winnen. De laatste overwinning in Genk dateert al van 9 februari 2014. Met de vorm die de Bruggelingen nu etaleren moeten ze minstens een punt meegraaien uit Genk.

X2 @ 1.51
Over 9 corners @ 1.86

*Met dank aan Masters of Betting voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League