Verbind je met ons

HomeBF Nieuws

betFIRST verlengt partnership met KRC Genk

betFIRST, reeds sinds vorig seizoen trotse sponsor, verlengt ook voor de komende drie jaar haar partnership met KRC Genk.

Alexis Murphy, CEO betFIRST: “betFIRST is een jong bedrijf in de kansspelwereld. In de voorbije acht jaar zijn we bijzonder snel gegroeid, met een duidelijk groter aandeel in het Zuiden van België en Brussel. Om onze merkbekendheid in Vlaanderen te vergroten hadden we nood aan een stabiele Vlaamse partner in de Jupiler Pro League. Met KRC Genk vonden we de perfecte match: een jonge, ambitieuze club met een sterke community werking. We blijven investeren in Genk, zowel op het veld als ernaast. Dat we afgelopen seizoen samen de titel pakten was voor ons de kers op de taart.”

“We hadden afgelopen seizoen een zeer succesvolle eerste samenwerking met betFIRST”, aldus Commercieel Directeur van KRC Genk Stephan Poelmans. “We geloven er sterk in dat we als voetbalpartner betFIRST mee op de kaart kunnen zetten in Vlaanderen én in België. De focus van onze samenwerking zal liggen op visibiliteit in het stadion en toffe acties voor onze supporters op social media. We kijken ernaar uit!”

Het nieuwe partnership werd alvast op de juiste manier afgetrapt. Om de titel te vieren trakteert betFIRST alle Genk supporters bij de eerste thuismatch van het nieuwe seizoen. Wordt het vlaai of liever een frisse pint? Die keuze kunnen de supporters zelf maken via de Facebook pagina van betFIRST.

Samen kijken we uit naar een smakelijke eerste thuiswedstrijd!

Must See

More in BF Nieuws