Verbind je met ons

HomeEredivisie

Ajax – PSV: De titelstrijd in de Eredivisie nu al op het kookpunt?

PSV-Ajax

Super Sunday komt er aan in Europa en een van de absolute topwedstrijden is die in de Nederlandse Eredivisie tussen Ajax en PSV. Titelverdediger Ajax staat bovenaan de ranglijst en heeft één punt voorsprong op de naaste belager uit Eindhoven. Daar waar de club uit Amsterdam al even op volle kracht draait, loopt het bij PSV erg stroef. Profiteert Ajax en wordt er daarmee een dreun uitgedeeld aan de concurrent?

Voetbalweddenschappen afsluiten of online weddenschappen doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op FC Barcelona – Real vind je hieronder.

Ajax blijft scoren

Afgelopen week legde Ajax in de eigen Johan Cruijff ArenA Borussia Dortmund lelijk op de pijnbank. De nummer twee van de Bundesliga werd met 4-0 verslagen.

PSV verloor in eigen huis met 1-2 van AS Monaco en won de afgelopen weken in de Eredivisie met veel pijn en moeite van PEC Zwolle en Sparta Rotterdam.

Ajax scoorde in negen Eredivisie-duels al 32 keer. Een gemiddelde van 3,5 goal per wedstrijd. Dendert de Amsterdamse doelpuntenmachine ook door tegen PSV?

Ajax scoort minimaal drie keer (notering van 2.20)

 

PSV-fans zonder één keer te juichen terug naar huis?

De verdediging van Ajax staat de dit voetbaljaargang als een huis. Dit Eredivisie-seizoen kregen de Amsterdammers nog maar twee doelpunten tegen.

In de wetenschap dat PSV met Cody Gakpo en Noni Madueke twee belangrijke aanvallers lijkt te missen, zou Ajax-doelman Remko Pasveer opnieuw met een clean-sheet van het veld kunnen stappen. Gaat één van de ploegen ‘de nul’ weten te houden?

PSV scoort niet (notering van 2.55)

Must See

More in Eredivisie