Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zorgt Sint-Truiden voor nieuw puntenverlies bij Anderlecht in eigen stadion?

Anderlecht Ludogorets betting tips betfirst

Terwijl het vizier van veel Belgische voetbalfans gericht staat op enkele krakers als Club Brugge-Union en Genk-Antwerp, speelt ook Anderlecht een belangrijke partij op speeldag 25 in de Jupiler Pro League. Ze krijgen zondag om 13u30 het bezoek van Sint-Truiden.

Eigenlijk een must-win wedstrijd voor paars-wit in de strijd om de top acht. Lukt ze dat ook?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Anderlecht-Sint-Truiden vind je hieronder.

Alweer geen winst?

Voor Anderlecht breken er zeer cruciale weken aan. De Brusselaars willen koste wat het kost nog die top acht halen, een laatste kans op Europees voetbal.

Maar dan zal er toch het een en ander moeten veranderen… De vormcurve in eigen huis, bijvoorbeeld.

Paars-wit slaagde er dit seizoen nog maar vier keer in om te winnen in het Lotto Park, in de JPL. Vier van de twaalf, een serieuze buis is dat.

Van de recentste zeven matchen in Brussel kon RSCA er zelfs maar ééntje winnend afsluiten. Een slecht rapport, zoveel is zeker.

En dan moet je nog weten dat STVV al vijf uitduels op rij niet meer verloor. Enkel Antwerp en Club Brugge wisten thuis al te winnen van De Kanaries.

STVV wint of gelijkspel (notering van 2.00)

 

Probeer maar te scoren

Dat het Sint-Truiden van Bernd Hollerbach een bijzonder taaie klant is, weet ondertussen zo goed als elke club uit de Jupiler Pro League.

Heel veel ploegen beten zich al de tanden stuk op de stevige organisatie van de Limburgers. En dat zien we ook aan de statistieken…

Toni Leistner en co stonden na 24 speeldagen nog maar 25 goals toe. Daarmee zijn ze de vierde beste leerling van de klas. Enkel Genk, Union en Antwerp verdedigen beter.

Nog een ander feitje: Anderlecht wist slechts in twee van hun laatste zeven thuismatchen minstens twee keer te scoren.

Als de tendens van dit seizoen zich zondag doorzet, scoort Anderlecht maximaal één keer tegen STVV.

Anderlecht scoort maximaal één goal (notering van 1.71)

 

Must See

More in Jupiler Pro League