Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zorgt de kraker tussen KRC Genk en Antwerp alweer voor spektakel?

genk antwerp betting tips betfirst

Speeldag 25 in de Jupiler Pro League is een heel speciale, want zowat alle rechtstreekse concurrenten in de bovenste helft van het klassement spelen tegen elkaar. Westerlo versus KAA Gent, Club Brugge versus Union en… Genk versus Antwerp.

Genk ontvangt zondag om 13u30 Antwerp in de Cegeka Arena.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Genk-Antwerp vind je hieronder.

Genk blijft doorstomen

Wat is het tot nu toe al een leuk seizoen geweest voor de supporters van KRC Genk. De Limburgers zijn zo goed als ongenaakbaar.

Een greep uit de statistieken: Genk heeft na 24 speeldagen een doelsaldo van +38. Daarmee komt de tweede – Union met +26 – niet eens in de buurt.

In eigen huis lieten ze in de Jupiler Pro League na twaalf matchen amper twee punten liggen. Enkel STVV kon twee punten stelen in de derby.

Alle overige thuisduels werden winnend afgesloten. Zowel Standard als KAA Gent én Club Brugge werden over de knie gelegd.

Kortom: de Cegeka Arena is dit seizoen oninneembaar in de competitie. Genk won daarenboven zeven van de laatste elf thuismatchen tegen Antwerp.

KRC Genk wint (notering van 2.00)

 

Goals… en veel!

De Genkse aanval draait al een heel seizoen op toerental. En dat na het verlies van Ito, Dessers, Bongonda en Thorstvedt…

Verliest Genk haar topschutter Onuachu? Geen probleem, nieuwe aanwinst Arokodare scoort meteen een goaltje in de Ghelamco Arena.

De Limburgse teller staat in de Jupiler Pro League ondertussen al op 60 goals. Gemiddeld 2,5 goals per match.

In vijf van de zes recentste thuismatchen scoorde blauw-wit minstens drie doelpunten. En tegen Antwerp vallen er sowieso al veel…

In de afgelopen acht wedstrijden vielen er maar liefst 37(!) goals. Dat is bijna vijf goals per match. Hou je dus maar klaar!

Er vallen minstens drie goals (notering van 1.80)

 

Must See

More in Jupiler Pro League