Verbind je met ons

HomePremier League

Verzorgen Leeds en Manchester United voor de tweede keer deze week het spektakel?

Leeds Manchester United betting tips betfirst

Leeds United versus Manchester united, deel twee. Eerder deze week speelden de eeuwenoude rivalen tegen elkaar, een inhaalmatch van speeldag acht. Zondag om 15u doen ze dat nog eens over, maar dan op Eland Road.

Zien we voor de tweede keer op enkele dagen tijd een spektakelstuk?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Leeds-Manchester United vind je hieronder.

Zeer veel goals?

Dat Leeds sinds hun promotie een echte meerwaarde is voor de Premier League, is al vaak gebleken de laatste jaren.

Een ploeg die altijd vooruit willen voetballen en meer goals wil maken dan de tegenstander. Zelfs als de defensie daar wat onder lijdt.

Spektakel gegarandeerd bij wedstrijden van The Peacocks. Vooral op Eland Road, hun thuisbasis, worden we vaak verwend.

Enkele uitslagen van dit seizoen: 2-3, 4-3, 2-2… In de laatste vier thuisduels van Leeds vielen er telkens minstens vier goals.

Ook op Old Trafford zagen we woensdag overigens vier doelpunten in hun onderling treffen. Iets zegt ons dat we veel goals zien zondag.

Er vallen minstens vier goals (notering van 2.60)

 

Italiaan on fire

Bij Leeds is er vorige zomer wel het een en ander veranderd. Ze zetten volop in op de toekomst, door jonge groeibriljantjes aan te trekken.

Eén daarvan was Wilfried Gnonto. De Italiaanse international kostte hen nog geen €5 miljoen en lijkt de laatste tijd te ontploffen.

Gnonto debuteerde pas eind oktober en toen stond de WK-break al bijna voor de deur. Tijd genoeg om zich in te burgeren, door de afwezigheid van Italië.

Want sindsdien komt de vinnige dribbelaar er helemaal door. In de eerste match van het nieuwe jaar scoorde hij al meteen.

Enkele weken geleden deed hij in de FA Cup twee keer de netten trillen en woensdag scoorde hij een fantastische goal op het veld van Man United.

Doet hij de Mancunians zondag nogmaals de duvel aan?

Wilfried Gnonto scoort (notering van 4.20)

 

Must See

More in Premier League