Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zien we een doelpuntenfestival in de wedstrijd tussen Westerlo en KAA Gent?

Qarabag KAA Gent betting tips betfirst

Zaterdag worden er maar twee wedstrijden gespeeld op speeldag 25 in de Jupiler Pro League, maar één daarvan is wel een leuke affiche. Om 16u ontvangt Westerlo KAA Gent in ’t Kuipke.

Twee ploegen die nog kans maken op een plekje in de Champions’ play-offs. Wie doet een goede zaak?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Westerlo-KAA Gent vind je hieronder.

Spektakel in de Kempen

Westerlo werd vorig seizoen met vlag en wimpel kampioen in 1B en dit seizoen tonen ze waarom. Een heel aardige ploeg, hebben ze.

De Kemphanen zijn dit seizoen één van de revelaties en zijn heel leuk om naar te kijken. Want spektakel is altijd verzekerd.

Westerlo scoorde al 45 keer en moet daarmee enkel Genk en Union voor zich dulden. Vooral in eigen huis is het altijd feest.

Enkele scores dit seizoen: 4-2, 2-3, 3-3 en 6-0. Om maar te zeggen: wie naar Westerlo afzakt, neemt best een telraam mee.

Dat doe je zaterdag best ook, want ook in drie van de laatste vier matchen van KAA Gent vielen er minstens drie goals.

Er vallen minstens drie goals (notering van 2.05)

 

Evenwichtige partij?

Het verschil tussen Gent en Westerlo is dit seizoen behoorlijk verwaarloosbaar te noemen. De Buffalo’s tellen amper drie punten meer.

De mannen van Jonas De Roeck zullen zich niet zomaar gewonnen geven, want een driepunter zet de deur van de Champions’ play-offs weer op een kiertje.

Aan de andere kant kan ook Gent zich geen puntenverlies permitteren. Wij verwachten ons aan een gelijk opgaand duel.

Westerlo wist eerder dit seizoen al Antwerp op een gelijkspel te houden in eigen stadion. En tegen KAA Gent gebeurt dat ook al wel eens.

De laatste drie edities van Westerlo-KAA Gent draaiden allemaal uit op een gelijkspel. Voor een odd van 3.35 zou dat ook onze gok zijn.

Gelijkspel (notering van 3.35)

 

Must See

More in Jupiler Pro League