Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zorgt de decompressie van landskampioen Club Brugge ervoor dat Anderlecht opnieuw niet verliest?

Club Brugge supporters

De strijd is officieel gestreden in de Jupiler Pro League! Club Brugge kroonde zich afgelopen weekend voor de derde keer op rij tot landskampioen van België en mag zich opmaken voor een nieuw feest komende zondag, want dan komt rivaal Anderlecht nog eens langs.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

De druk is er af

Club Brugge pakte vorige zondag z’n 18e landstitel in hun geschiedenis en daardoor is de druk er nu helemaal af. Een echte feestweek voor de Bruggelingen is het gevolg.

Zo zitten ze deze week zelfs in Ibiza met de hele selectie… De kans is dus groot dat ze geen al te frisse indruk zullen geven tegen Anderlecht.

Paars-wit verloor overigens niet bij de twee recentste bezoekjes aan het Jan Breydelstadion: twee keer werd het 2-2. Ondertussen zijn ze al zes matchen ongeslagen tegen Vanaken en co.

Daarnaast ging Club Brugge ook vorig seizoen en in 2018 in eigen huis de boot in nadat ze al kampioen waren. Toen kwamen respectievelijk Genk en Gent de drie punten halen in Brugge.

Anderlecht wint of gelijkspel (notering van 1.86)

 

Open wedstrijd

Zowel bij Club Brugge als bij Anderlecht staat er niets meer op het spel en dus moeten we zeker geen gesloten wedstrijd verwachten.

Twee ploegen met aanvallende intenties, die met open vizier elkaar bestrijden. Dat lijkt tot een doelpuntenfestival te leiden.

We werden de recentste edities overigens al verwend in Brugge, want telkens zagen we vier doelpunten. Beide matchen eindigden op een 2-2 gelijkspel.

Ook vorig seizoen zagen we onder andere een leuke 3-3 tussen Anderlecht en Club Brugge.

Zwaaien we het seizoen in de Jupiler Pro League uit met een spektakelstuk? Het zou best eens kunnen.

Totaal aantal goals: +3.50 (notering van 2.75)

 

Must See

More in Jupiler Pro League