Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zet Union tegen Antwerp de kroon op het werk na een onvergetelijk seizoen?

Union-Antwerp

2022-2023 was een voetbalseizoen dat ze in België nog lang zullen onthouden. Club Brugge mocht dan wel de titel in de wacht slepen, het zal waarschijnlijk voor altijd het seizoen van Union blijven.

De Brusselaars misten op een haar na de titel en mogen het seizoen zondag in stijl proberen afsluiten, thuis tegen Antwerp.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

Volle kracht vooruit

The last dance. Zo kunnen we die allerlaatste thuismatch van Union Saint-Gilloise wel omschrijven.

Het zal hoogstwaarschijnlijk de laatste keer zijn dat hun type-elftal aan de aftrap staat, want heel wat spelers staan voor een vertrek.

Een laatste keer ‘full gas’ vooruit in het Dudenpark? Dat lijkt er aan te komen. Union heeft namelijk niets meer te verliezen en kan, net zoals op Anderlecht, al z’n aanvallende troeven in de strijd gooien.

Dat zien ze bij Antwerp wellicht niet te graag gebeuren, want The Great Old slikte in de laatste drie matchen negen goals. Gemiddeld drie tegendoelpunten dus.

Trekken Undav en co die lijn losjes door?

Union scoort minstens 3 keer (notering van 1.86)

 

Beide teams scoren … niet

Dat Union aanvallend heel wat te bieden heeft, weten ondertussen zowat alle verdedigers uit de Jupiler Pro League. Maar ook verdedigend gaven ze dit seizoen heel weinig weg. Zelfs niet in de play-offs…

Er was een heel efficiënt Club Brugge nodig om hen te verslaan. Union slikte dan ook nog maar vier goals in vijf PO-matchen.

Dat heeft het vooral te danken aan leider Burgess, uitstekend keepende Moris en revelatie Machida. Antwerp scoorde overigens niet tegen Union in de laatste twee confrontaties.

In de recentste vier matchen van de Brusselaars werd er niet gescoord door beide teams. Voor een odd van 2.00 lijkt ons dat een poging waard.

Beide teams scoren niet (notering van 2.00)

 

Must See

More in Jupiler Pro League