Verbind je met ons

HomeSerie A

Kan Milan voor het eerst in elf jaar nog eens de Scudetto pakken door winst op Sassuolo?

Sassuolo-Milan blog betting tips betFIRST

We kunnen ons voorstellen dat de fans van AC Milan op bijzonder hete kolen lopen deze week. Volgend weekend staat namelijk de allerlaatste speeldag van de Serie A op het menu en de Milanezen kunnen bij winst tegen Sassuolo hun eerste titel pakken sinds 2011.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

Sterk eindschot

Dat Milan dit seizoen kans maakt op de Scudetto is op zich al een opvallend feit. De club komt uit enkele donkere jaren waarin het vaak zelfs moeite had om de top vier te halen.

Maar dat is dit seizoen helemaal anders: de Milanezen hebben zondag aan een overwinning genoeg om hun 19e landstitel binnen te slepen. Daarvoor rekenen ze alvast op hun sterke tweede helft.

Al vijf Serie A-matchen op rij konden de mannen van Pioli de tweede helft winnend afsluiten. Tegen Lazio Roma en Hellas Verona kwamen ze zelfs terug van een achterstand om toch de drie punten mee te pikken.

Eindigen ze ook in hun laatste opdracht sterk? Aan sfeer zal er alvast geen gebrek zijn!

AC Milan wint de 2e helft (notering van 1.66)

 

Italiaans talent

Sassuolo kent niet zo’n succesvol seizoen als de twee jaren ervoor, toen ze twee keer eindigden op een achtste plek.

Dit seizoen staan ze elfde en dat hebben ze vooral te danken aan enkele magere reeksjes in september en april. Maar vergis je niet: ze hebben écht wel veel kwaliteit lopen.

Vooral voorin hebben ze met Scamacca, Raspadori en Berardi drie woelwaters die zeer makkelijk de weg naar de netten vinden. Het hoeft dan ook niet te verbazen dat Sassuolo zo goed als altijd scoort.

In de laatste veertien duels kon alleen Cagliari de nul houden tegen de ploeg uit Modena.

En Milan? Hun aanval werd buitenshuis enkel door Torino lamgelegd. We krijgen dus goals!

Beide teams scoren (notering van 1.60)

 

Must See

More in Serie A