Verbind je met ons

HomeBundesliga

Zien we voor de zoveelste keer een doelpuntenfestival tussen Leverkusen en Dortmund?

Leverkusen Dortmund betting tips betFIRST

Zelfs in de Bundesliga is de strijd nog lang niet gestreden. Bayern staat amper drie punten voor op de eerste achtervolger. Op vijf puntjes komen we Dortmund tegen, dat zondag om 17u30 de degens mag kruisen met Leverkusen.

Zien we opnieuw een zoveelste spektakelstuk?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Leverkusen-Dortmund vind je hieronder.

Goals in het kwadraat

Leverkusen begon dramatisch aan het seizoen en stond op een bepaald moment zelfs allerlaatste. Maar kijk nu: na een mooie 15 op 15 staan ze weer onder de mensen.

Het gat met de Europese plaatsen is nog groot, maar het spelplezier is toch terug. En de ballen vliegen opnieuw in het net: veertien in vijf duels.

Met dertien in de recentste vijf moet Dortmund niet veel onder doen. Zij zijn traditiegetrouw een ploeg waarvan je spektakel mag verwachten.

Onlangs zagen we nog een 4-3, bijvoorbeeld. Overigens is het tegen Leverkusen altijd prijs… In de afgelopen vier edities in Leverkusen zagen we negentien goals.

Een garantie op doelpunten, dat staat vast.

Er vallen minstens vier goals (notering van 2.35)

 

Snel van start

Leverkusen staat de laatste maanden gekend als een ploeg die bijzonder snedig van start gaat. Ze willen altijd zelf de debatten openen.

En dat werpt zo zijn vruchten af: de rood-zwarten scoorden telkens als eerste in alle zeven hun laatste thuiswedstrijden in de Bundesliga.

Dat leverde hen een mooie 13 op 15 en vooruitgang in het klassement op. Tegen Dortmund starten ze ook altijd pittig.

In de recentste zes wedstrijden in de BayArena kwamen ze telkens op voorsprong tegen Die Borussen.

Als je rekening houdt met het feit dat Dortmund in drie van de laatste vier matchen op achterstand kwam, zien we ook deze keer Leverkusen eerst raak treffen.

Leverkusen scoort eerst (notering van 1.95)

 

Must See

More in Bundesliga