Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Zien we opnieuw een gelijkspel met doelpunten tussen Anderlecht en Club Brugge?

Anderlecht-Club Brugge

Op speeldag één van de Champions’ play-offs leek het kaf al van het koren te zijn gescheiden. Union en Club Brugge wonnen hun matchen en vergrootten de kloof zo naar respectievelijk tien en zeven punten.

Als we nog wat spanning willen zien voor plaats twee, dan moet Anderlecht zien te winnen van Club Brugge zondag om 18h30.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze topaffiche vind je hieronder.

Gelijkspel.

Het is geen al te leuke week geweest voor Anderlecht. Eerst verloren ze de bekerfinale van KAA Gent en daarna leek ook hun titeldroom in rook op te gaan na verlies in Union.

Tegen Club Brugge hebben ze een laatste kans op eerherstel. Maar Club Brugge verslaan? Dat zijn er de laatste maanden weinigen gegeven.

De Bruggelingen wonnen nu al negen matchen na elkaar, al liep het tegen Antwerp bijwijlen stroef.

Paars-wit is voor Club Brugge trouwens geen aangename tegenstander de laatste tijd: ze konden al vijf matchen niet meer winnen tegen hen en de recentste vier eindigden allemaal op een gelijkspel.

Een gelijkspel, mét doelpunten. Dat zien we zondag zomaar opnieuw gebeuren.

Gelijkspel met goals (notering van 4.35)

 

Aan goals geen gebrek.

Zowel bij Club Brugge als bij Anderlecht ligt het zwaartepunt van hun kwaliteit voorin. Club kreeg met Adamyan, Buchanan en Skov Olsen serieuze versterking in de winter en plukte daar al de vruchten.

Maar ook Anderlecht hangt zwaar af van z’n aanvallers: Kouamé en Zirkzee zorgen voor het merendeel van de goals. Het hoeft dus niet te verbazen als we aardig wat treffers zien zondag.

Want ook in het verleden was dat al het geval: in de recentste vier confrontaties vielen er maar liefst zestien goals, vier gemiddeld dus.

In zes van de laatste zeven wedstrijden vielen er minstens drie goals. Kijk niet verbaasd op als dat zondag opnieuw zo is.

Er vallen minstens drie goals (notering van 1.71)

 

Must See

More in Jupiler Pro League