Verbind je met ons

HomeSerie A

Zet Juventus Inter een serieuze hak in de strijd om de Scudetto?

Juventus-Inter

Ook in de Serie A begint het einde stilaan in zicht te komen. We zitten al aan speeldag 31 en dat is er ééntje met een ferme kraker op het programma.

Zondagavond om 20h45 kijken oude rivalen Juventus en Inter elkaar nog eens in de ogen, in het Allianz Stadium. Een wedstrijd met heel wat op het spel, voor beide ploegen.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze kraker in de Serie A vind je hieronder.

Vrije val.

Tot eind januari was er geen mens in Italië die eraan twijfelde dat Inter z’n tweede Scudetto op rij in de wacht ging slepen. Een stevige 33 op 39 zorgde ervoor dat het kloofje al geslagen was met de achtervolgers.

Maar sindsdien is Inter begonnen aan een onverklaarbare vrije val. Van de laatste zeven Serie A-matchen wonnen ze er maar één. Daardoor blijven ze achter met een 7 op 21.

Trieste cijfers zijn dat, waardoor de titelstrijd helemaal open is en AC Milan wat afstand neemt.

En net nu moeten ze naar Juventus, dat pronkt met een twaalf op twaalf en thuis niet meer verloor sinds november.

En de Nerazzurri komen daar sowieso al niet graag op bezoek: ze konden er al niet meer winnen sinds 2012 en verloren zeven van de tien recentste duels in Juventus.

Juventus wint (notering van 2.90)

 

Amper doelpunten.

Juventus begon nogal krakkemikkig aan het seizoen en was zelfs in het ooit zo oninneembare Allianz Stadium niet meer zo secuur. Maar daar kwam sinds december toch wel wat verandering in.

De Oude Dame won zes van de afgelopen acht Serie A-duels in eigen huis en heeft daar zelfs amper doelpunten voor nodig. Wist je dat Juve slechts de tiende beste aanval heeft in de Serie A?

Met 47 goals in in 30 matchen kunnen ze toch niet tevreden zijn. Ze winnen echter vaak met het kleinste verschil.

Vooral de uitslagen in de thuismatchen zijn heel erg frappant: in de afgelopen tien thuisduels in de competitie viel er niet één keer meer dan twee doelpunten. Spektakelrijk is het dus allesbehalve.

Als je weet dat er ook in vijf van de recentste zes duels tegen Inter in eigen stadion maximaal twee goals vielen, zouden wij weten waar we ons geld op moeten inzetten.

Er vallen maximaal twee goals (notering van 1.86)

 

Must See

More in Serie A