Verbind je met ons

HomeSerie A

Zet AC Milan zijn rol als titelkandidaat nog wat extra kracht bij tegen AS Roma?

AC Milan-Inter

De Milanese motor van rood-witte kant was beestachtig aan het seizoen begonnen: na elf speeldagen verloor AC Milan nog maar één punt en bleef het daardoor in het spoor van het ontketende Napoli.

Maar sinds november zijn beide ploegen erg beginnen slabakken. Maar ook AS Roma kent een wisselvallig seizoen. Wie trekt aan het langste eind in deze Italiaanse topper?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze wedstrijd vind je hieronder.

Aanvallende klasse.  

Zowel AC Milan als de Romeinen hebben heel wat troeven in handen om het de tegenstander moeilijk te maken.

Bij de Milanezen lopen twee ervaren rotten die van doelpunten maken hun job maakten – Giroud en Zlatan – en daar tegenover staan twee jonge veulens met zeer veel potentieel: Abraham en Zaniolo.

Dat zag je de laatste tijd ook: Milan legde er vier binnen tegen Empoli en Roma hakte het sterke Atalanta in de pan.

Bovendien vielen er de laatste onderlinge confrontaties aardig wat doelpunten… In de afgelopen drie duels vielen er telkens minstens drie goals. Eén keer waren dat er zelfs zes.

Er vallen minstens drie goals (notering van 1.74)

 

Gouwe ouwe Ibra.

Hij is niet klein te krijgen, die Zlatan Ibrahimovic. De Zweed werd er onlangs 40(!), maar bewijst ook dit seizoen dat hij nog steeds z’n waarde kan hebben.

Ondanks dat hij af en toe wat sukkelt met blessures, zit hij toch alweer aan zeven doelpunten in elf wedstrijden in de Serie A.

En tegen AS Roma zal de grote spits opnieuw fit zijn. Dus moeten de Giallorossi echt beginnen vrezen… Want er is geen tegenstander in Italië waar hij liever tegen speelt.

In vijftien wedstrijden trof hij maar liefst elf keer raak tegen hen. Ook in de recentste drie duels vond hij drie keer de weg naar de netten.

Ibrahimovic scoort (notering van 2.00)

 

Must See

More in Serie A