Verbind je met ons

HomeVoetbal

Chelsea-Spurs: welke Londense ploeg knokt zich tot in de finale van de League Cup?

Chelsea-Tottenham

Woensdag staat er opnieuw een Londense derby op het programma. Dit keer niet in de Premier League, maar in de halve finale van de zogenaamde ‘League Cup’.

De derde Engelse beker, zeg maar. Maar daarom niet onbelangrijk!

Zeker voor Tottenham, dat het al jaren lastig heeft om prijzen te pakken, lijkt deze match van kapitaal belang. Daarvoor moeten ze wel voorbij Chelsea.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze halve finale vind je hieronder.

Reeks tegengoals.  

Met Chelsea en Tottenham staan niet meteen de meest in-vorm ploegen tegenover elkaar.

Om in vorm te geraken, moet je uiteraard ook eerst kunnen spelen. Dat was bij Spurs niet het geval: zij zagen drie uitmatchen uitgesteld.

Maar dat verandert niet veel aan hun doeltreffendheid, Tottenham scoorde in de Premier League al zeven wedstrijden op een rij.

Wat dan gezegd van Chelsea? In de Premier League was er slechts één ploeg die dit seizoen de nul kon houden op Stamford Bridge: het ongenaakbare Manchester City.

Beide teams scoren (notering van 1.80)

 

Zéér zwart beest.

Tottenham heeft dit seizoen nog niet bepaald veel indruk gemaakt in uitwedstrijden. Ze wonnen slechts drie van hun acht duels.

Aan de andere kant is dat sterke Chelsea defensief de laatste tijd een schim van zichzelf: al zes thuiswedstrijden op rij konden ze de nul niet meer houden. Maar daar verloren ze er wel niet één van…

Enkel de troepen van Guardiola konden Chelsea in eigen huis al verslaan.

En als we afgaan op de recente onderlinge confrontaties hoeven ze Tottenham niet meteen te vrezen: van de laatste 34(!!) duels won Tottenham er amper ééntje.

Een zéér lastige verplaatsing voor hen dus.

Beide teams scoren en Chelsea wint (notering van 4.25)

 

Must See

More in Voetbal