Verbind je met ons

HomeMotorsport

Wint Max Verstappen ook in Portugal?

Max Verstappen was twee weken geleden de beste op het circuit van Imola. Wint hij ook in Portugal, dat lees je op betFIRST

Komend weekend gaan we weer racen! Voor de derde Grand Prix trekt het Formule 1-circus naar Portimão in Portugal. Slaagt Max Verstappen erin om opnieuw te winnen? Twee weken geleden was de in België geboren Red Bull-coureur al de beste op Imola. Lees alles over de Grand Prix van Portugal bij betFIRST!

Wint Max Verstappen opnieuw?

Max Verstappen was tijdens de eerste Grand Prix in Bahrein eigenlijk al de snelste man op de baan, maar toen won Lewis Hamilton na een succesvolle strategie van Mercedes. Twee weken geleden zette de Nederlander dat recht, en niet zo’n beetje ook! De 23-jarige Nederlander eindigde ruim 20 seconden voor op nummer twee Lewis Hamilton. Trekt hij deze topvorm door en wint Verstappen ook in Portugal?

Bekijk de noteringen hier:

Max Verstappen wint GP van Portugal (notering van 2.30)

Lando Norris weer op het podium?

Die andere Formule 1-coureur met Belgische roots, Lando Norris, was de grote verrassing tijdens de eerste twee Grand Prix’s. In Bahrein eindigde hij al verdienstelijk als vierde en twee weken terug finishte hij zelfs op het podium, nadat hij lange tijd nog voor Lewis Hamilton op de tweede plek reed. De zoon van een Belgische moeder is buitengewoon sterk aan het seizoen begonnen, want in Italië liet hij ook in de kwalificatie zijn ware snelheid al zien. Eigenlijk kwalificeerde hij als derde, maar zijn rondetijd werd afgenomen omdat hij zich schuldig maakte aan ’track limits’. Kleurt Norris in Portimão wél binnen de lijntjes en zit een nieuwe topklassering er in?

Bekijk de noteringen hier:

Lando Norris eindigt op het podium in Portugal (notering van 4.00)

Must See

More in Motorsport