Verbind je met ons

HomeVoetbal

Wint Juventus voor de zesde keer in acht jaar de Coppa Italia, tegen rivaal Inter?

Juventus-Inter

De titelrace in Italië is zelden zo spannend geweest als dit seizoen. De twee Milanese ploegen strijden nek aan nek om de Scudetto. AC heeft momenteel de beste papieren: Inter staat twee punten achter.

Maar deze woensdag strijdt die laatste nog om een andere prijs: ze ontmoeten Juventus in de finale van de Coppa Italia.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

Bekerploeg

Neen, het is vooralsnog niet het seizoen van Juventus geweest. De Oude Dame kon nooit een rol spelen in de titelstrijd en ging ook in de Champions League roemloos onderuit tegen Villarreal.

En dus schiet er nog één hoofddoel over: de Coppa Italia. De laatste kans op een trofee én dus eentje die ze zeker niet willen laten liggen. Daarvoor moeten ze wel voorbij landskampioen Inter.

Al een geluk dat Juventus daar de afgelopen tien jaar best wel graag tegen speelt… In de laatste 24 wedstrijden tussen beide rivalen kon Inter maar drie keer winnen binnen de 90 minuten.

Juventus is trouwens specialist: ze wonnen vijf van de laatste zeven edities van de Coppa. Trekken ze die lijn door?

Juventus wint of gelijkspel (notering van 1.68)

 

Martinez in vorm

Wie dacht dat Lautaro Martinez erg afhankelijk was van Romelu Lukaku, kwam dit seizoen toch even bedrogen uit. De Argentijn is ook dit seizoen een van dé sterkhouders van de Milanezen.

Momenteel is het woelwater bezig aan z’n meest productieve seizoen ooit, enkel Dusan Vlahovic en Ciro Immobile scoorden al meer in de Serie A.

De teller staat ondertussen al op 23 goals in alle competities, verdeeld over 45 matchen. Geen slecht gemiddelde.

Vooral de laatste weken rijgt Martinez de doelpunten aaneen: in de recentste zeven wedstrijden was hij goed voor zeven treffers.

Brengt hij ook Matthijs de Ligt en co in de problemen?

Lautaro Martinez scoort (notering van 2.65)

 

Must See

More in Voetbal