Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Steekt KV Mechelen KAA Gent opnieuw de loef af Achter de Kazerne?

KV Mechelen Club Brugge betting tips betFIRST

De Europe play-offs mogen dan wat minder spannend zijn dan de Champions’ play-offs dit jaar, toch staan er ook deze week enkele fijne affiches op het programma.

Zo ontvangt KV Mechelen dinsdagavond het KAA Gent van Hein Vanhaezebrouck op speeldag vier.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze match vind je hieronder.

Sterke thuisploeg

Sinds jaar en dag wordt KV Mechelen in eigen huis gesteund door een bijzonder fijne en enthousiaste achterban. En dat legt hen geen windeieren wat resultaten betreft!

Komen winnen Achter de Kazerne, dat is weinig ploegen in de Jupiler Pro League gegeven. Ondertussen zijn ze er al zes matchen op rij ongeslagen.

Van de afgelopen twaalf thuismatchen verloren ze er zelfs maar ééntje: eind januari was Anderlecht net wat te sterk.

De Buffalo’s keerden dit seizoen overigens al eens met lege handen naar huis uit Mechelen: De Kakkers versloegen hen toen na een waar spektakelstuk met 4-3.

Maken ze het KAA Gent nog eens moeilijk?

KV Mechelen wint of gelijkspel (notering van 1.95)

 

Goalfestijn?

De blikken zullen deze midweekspeeldag wellicht zwaar gericht staan op de Champions’ play-offs, maar toch verwachten we dat de match tussen KV Mechelen en KAA Gent minstens even boeiend zal worden.

Twee ploegen met een open vizier, die te boek staan voor leuk en aanvallend voetbal. Dat kan alleen maar vonken geven toch? En vonken zagen we al eerder dit seizoen, toen het 4-3 werd.

Thuismatchen van KV Mechelen staan de laatste tijd sowieso al bol van spektakel. Enkele recente uitslagen bewijzen dat: 3-2, 2-2, 2-2, 3-2…

Aan doelpunten dus zeker geen gebrek. In de vorige uitmatch van Gent, op Charleroi, zagen we ook al vier doelpunten. De fans mogen zich al in de handen wrijven, lijkt ons.

Totaal aantal goals: +2.50 (notering van 1.68)

 

Must See

More in Jupiler Pro League