Verbind je met ons

HomeVoetbal

Wint Feyenoord in eigen Kuip in doelpuntrijke Johan Cruijff Schaal van PSV?

Feyenoord Ajax betting tips betfirst

De start van het Nederlandse voetbalseizoen is vrijdag 4 augustus, want dan staat de strijd om de Johan Cruijff Schaal op het programma. Landskampioen Feyenoord ontvangt in de eigen Kuip bekerwinnaar PSV. Geeft het thuisvoordeel vrijdag de doorslag?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Feyenoord – PSV vind je hieronder.

Wint Feyenoord ook de Johan Cruijff Schaal?

Feyenoord won vorig seizoen met overmacht de landstitel en in tegenstelling tot voorgaande jaren bleef de basisploeg deze zomer intact. Alleen Orkun Kökcü (Benfica) en Sebastian Szymanski (einde huur) vertrokken namelijk.

Maar daar speelde Feyenoord met de komst van Ramiz Zerrouki (FC Twente) en Calvin Stengs (OGC Nice) alweer prima op in. Bovendien bleef succestrainer Arne Slot in Rotterdam en dus ziet het er goed uit voor Feyenoord.

In de voorbereiding bleven de Rotterdammers in alle duels ongeslagen, want PEC Zwolle (3-1 zege), Club Brugge (2-0 zege), Union (0-0), Villarreal (1-1) en Benfica (2-1 zege) wisten allemaal niet te winnen.

Tegenstander PSV haalde weliswaar Noa Lang (Club Brugge) en Ricardo Pepi (FC Augsburg), maar hoe zwaar weegt het vertrek van Eredivisie-topscorer Xavi Simons (terug naar PSG, verhuurd aan Red Bull Leipzig)?

In de voorbereiding verloor de ploeg van Peter Bosz van Sint-Truiden (1-2) en in de overige duels maakten de Eindhovenaren ook weinig indruk. Komt het duel met Feyenoord te vroeg?

Feyenoord wint van PSV (notering van 2.15)

Doelpunten gegarandeerd?

Wedstrijden tussen Feyenoord en PSV zijn de laatste jaren altijd doelpuntrijk, want in de laatste vier onderlinge ontmoetingen vielen maar liefst negentien doelpunten (0-4, 2-2, 4-3 en 2-2).

Dat geldt ook voor de strijd om de Johan Cruijff Schaal. Vorig jaar won PSV met 5-3 van Ajax en een jaar eerder werd het 4-0 voor de Eindhovenaren tegen Ajax.

Zeker nu PSV Peter Bosz als trainer heeft, die bekend staat om zijn ultra aanvallende manier van spelen, verwachten wij vrijdag veel doelpunten.

Wordt de trend van de laatste jaren voortgezet en vallen er vrijdag veel doelpunten bij de strijd om de Johan Cruijff Schaal?

Meer dan drie goals bij dit duel (notering van 2.80)

Must See

More in Voetbal