Verbind je met ons

HomeVoetbal

Rijgt Club Brugge ook op bezoek bij Aarhus GF de goals aaneen?

Union-Club Brugge

Voor Club Brugge staat donderdagavond (20.00 uur) de return tegen het Deense Aarhus GF in de tweede voorronde van de Conference League op het programma. Na de 3-0 overwinning in het heenduel in Brugge staat Blauw-Zwart met anderhalve been in de volgende ronde. Wordt het weer een doelpuntenfestijn?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op Aarhus GF – Club Brugge vind je hieronder.

Opnieuw veel goals?

Na de ruime zege in het eerste treffen is het is niet meer de vraag óf maar met hoeveel Club Brugge donderdag gaat winnen van Aarhus GF.

In de heenwedstrijd maakte de ploeg van trainer Ronny Deila vooral ná rust het verschil. Door goals van Mats Rits en Hugo Vetlesen liep Club in de tweede helft uit van 1-0 naar 3-0.

Weten de Belgen ook in het Ceres Park na rust tweemaal te scoren? Wij verwachten van wel.

Minimaal drie goals bij dit duel (notering van 1.86)

Toch nog iets te vieren voor Aarhus?

Ondank de Europese uitschakeling valt er donderdag toch nog wat te juichen voor de supporters van Aarhus. Tegen Club maakt de thuisploeg minimaal één doelpunt, zo denken wij.

In de eerste twee competitiewedstrijden van dit seizoen was Aarhus namelijk in beide duels trefzeker (1-0 overwinning op Vejle BK en 1-3 nederlaag tegen FC Nordsjælland). Donderdag weer?