Verbind je met ons

HomeVoetbal

Plaatst KAA Gent zich met een ruime zege voor de derde voorronde van de Conference League?

AA Gent spelers algemeen

KAA Gent gaat donderdagavond om 20.00 uur op bezoek bij MŠK Žilina voor de returnwedstrijd in de tweede voorronde van de Conference League. Revancheren de Slowaken zich voor de ruime nederlaag in de heenwedstrijd (5-1) of zetten de Buffalo’s wederom een hoge uitslag neer?

Belangrijke informatie:

– Het heenduel won KAA Gent met 1-5. Bij Gent scoorden Gift Orban (23’), Julien De Sart (55’), Hugo Cuypers (66’ en 85’) en Tsuyoshi Watanabe (76’), bij Žilina scoorde Adrián Kaprálik (79’) en pakte Dominik Javorček (73’) een rode kaart

– In aanloop naar dit duel boekten beide teams een thuisoverwinning: KAA Gent won met 3-2 van KV Kortrijk, MŠK Žilina met 3-1 van MFK Ružomberok

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op MŠK Žilina – KAA Gent vind je hieronder.

Beide teams scoren

In de eerste ontmoeting van vorige week hield Žilina lange tijd uitzicht op een goed resultaat. Halverwege stond Gent pas op een 1-0 voorsprong dankzij Gift Orban. Pas in de tweede helft gaf de thuisploeg gas en liep het uit naar 5-1. Weet Žilina het Gent donderdag opnieuw lastig te maken en scoren beide ploegen?

Beide teams scoren (notering van 1.76)

 

Doelpuntenfestijn in Žilina

Gent is dit seizoen aardig op schot. In de zeven gespeelde wedstrijden (vriendschappelijke duels meegerekend) kwam de formatie van Hein Vanhaezebrouck al 24 keer tot scoren, een gemiddelde van 3,4 doelpunten per wedstrijd.

Komt Gent ook in het Štadión pod Dubňom in Žilina veel tot scoren? Na de 5-1 overwinning in de eerste ontmoeting en de 3-2 competitiezege op KV Kortrijk van afgelopen week denken wij van wel.

Kunnen we opnieuw veel doelpunten verwachten?

Er vallen opnieuw minimaal vijf goals (notering van 4.10)

Must See

More in Voetbal