Verbind je met ons

HomeChampions League

Rekent KRC Genk in eigen huis wél af met Servette?

RWDM Genk betfirst betting tips

KRC Genk en Servette FC kruisen woensdagavond vanaf 19.00 uur de degens in de tweede kwalificatieronde van de Champions League. In Zwitserland werd het 1-1. Wie wint de returnwedstrijd en plaatst zich zodoende voor de volgende ronde?

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op KRC Genk – Servette FC vind je hieronder.

Favorietenrol voor de thuisploeg

Zowel Genk als Servette kwam afgelopen zaterdag in competitieverband in actie. Voor de club uit België stond de eerste wedstrijd van het nieuwe Jupiler Pro League-seizoen op het programma.

Op bezoek bij promovendus RWD Molenbeek boekte de ploeg van Wouter Vrancken een eenvoudige 0-4 overwinning.

Servette kende een minder goede generale in aanloop naar de Champions League-return. In eigen huis werd met 2-2 gelijkgespeeld tegen FC Zürich.

Waar het heenduel tussen Servette en Genk nog onbeslist bleef, denken wij dat Blauw-Wit de favoriet is voor de terugwedstrijd en er met de zege vandoor gaat.

RC Genk wint van Servette (notering van 1.55)

 

Doelpuntrijk affiche

Het valt niet uit te sluiten dat de toeschouwers in de Cegeka Arena woensdagavond de nodige goals te zien krijgen.

KRC Genk speelde dit seizoen tot nu toe zes wedstrijden (vriendschappelijke duels meegerekend). In drie van de zes potjes vielen er minimaal drie doelpunten, namelijk in de wedstrijden tegen KVK Tienen (3-0 zege), PAOK Saloniki (3-2 nederlaag) en RWDM (0-4 overwinning).

Servette FC kan nagenoeg dezelfde cijfers overleggen.

Bij de Zwitsers werden er in vier van de zeven gespeelde wedstrijden drie keer of meer gescoord: bij Servette – Neuchâtel Xamax FCS (4-0), Servette – FC Rapperswil-Jona (5-2), Grasshopper Club Zürich – Servette (1-3 zege) en Servette – FC Zürich (2-2).

Wij verwachten daarom meer dan 2.5 goals bij KRC Genk – Servette FC.

Minimaal drie goals bij dit duel (notering van 1.68)

Must See

More in Champions League