Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Is Club Brugge alweer een maat te sterk voor KV Mechelen?

Club Brugge supporters

Op speeldag 1 in de Jupiler Pro League staat onder meer Club Brugge tegen KV Mechelen op het programma.

Het seizoen is vrijdagavond pas officieel begonnen, maar beide ploegen hebben er toch al elk een wedstrijd opzitten.

KV Mechelen moest vorige week aan de bak tegen Antwerp in de strijd om de Super Cup. Club Brugge speelde afgelopen donderdag in de Conference League.

Online weddenschappen afsluiten of live wedden doe je bij betFIRST! De beste tips om te wedden op deze Club Brugge – KV Mechelen vind je hieronder.

12 keer ongeslagen

Club Brugge is het seizoen alvast goed begonnen. Vooraf waren er een beetje twijfels toen duidelijk werd dat Club het tegen het Deense Aarhus moest gaan opnemen in de 2e kwalificatieronde van de Conference League.

De Denen waren op papier minder sterk dan Club, maar ze hadden er wel een uitstekend seizoen opzitten. Een moeilijk in te schatten tegenstander dus.

Blauw-Zwart speelde echter meteen alle twijfels weg. Na amper 11 minuten bracht Tajon Buchanan Club Brugge op voorsprong.

Vanaf dat moment kwamen de Bruggelingen niet meer in de problemen. Ze wonnen uiteindelijk met 3-0.

Een ideale uitgangspositie voor de terugwedstrijd, maar ook voor de start van de Jupiler Pro League. Club kan namelijk met een uitstekend gevoel aan de competitie beginnen.

KV Mechelen begint dan weer met een verlies. De Super Cup lag nochtans voor het grijpen, maar uiteindelijk was het toch Antwerp dat via penalty’s de wedstrijd won.

Voor Mechelen staat er bovendien een loodzware verplaatsing op het programma. De laatste keer dat zij in het Jan Breydelstadion tegen Club wonnen is geleden van 2012.

Dat zijn 12 wedstrijden op een rij die Mechelen niet kon winnen op verplaatsing naar Brugge. Van die 12 won Blauw-Zwart er trouwens 10 en vaak deden ze dat ook nog eens met overtuiging met meest recent nog een 3-0 en 2-0 overwinning.

Wij denken daarom dat Club Brugge die ongeslagen reeks naar 13 stuks zal optrekken.

Club Brugge wint met Asian handicap van -1 (notering van 1.73)

 

Clean sheet

KV Mechelen lijkt het altijd moeilijk te hebben om te scoren tegen Club Brugge. En zonder doelpunten te maken, wordt een overwinning natuurlijk erg moeilijk.

In de laatste 5 onderlinge confrontaties kon Mechelen slechts 2 keer scoren. Dat terwijl Blauw-Zwart er 12 in het mandje wist te leggen.

In de laatste 6 wedstrijden waarin Club het thuis opnam tegen KV Mechelen wonnen ze er bovendien 5 met een clean sheet.

Wij verwachten ook zondag dat Club Brugge de netten droog houdt.

Clean sheet van Club Brugge (notering van 2.40)

Must See

More in Jupiler Pro League