Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Winnen van Standard en Malinwa mag PO 1-ticket al bestellen

KV-Mechelen-Standard-de-Liège-Jupiler-Pro-League-betFIRST

Na drie competitieloze weken geven KV Mechelen en Standard vanavond de aftrap van een tweede speelronde die tot speeldag dertig boeiend beloofd te worden wat betreft de strijd voor de top zes. Malinwa staat er goed voor en voert het peloton aan van de ploegen die hun ticket voor play-off 1 nog moeten valideren. Bij winst wipt het zelfs over Standard naar de vijfde plaats en zijn achtervolgers Zulte Waregem, Genk en Anderlecht bijna gelost.

KV Mechelen begint met een psychologisch voordeel aan de topper: op eigen veld is het al vijf matchen ongeslagen tegen de Luikenaars. Al speelde KV Mechelen voor eigen volk voor het eerst in jaren gelijk tegen Standard in het jaar van de degradatie. De laatste zege van de Rouches in het Veolia Stadion dateert al van eind juli 2013.

In welke mate moet Michel Preud’homme zich echt zorgen beginnen te maken na een reeks van vier matchen zonder overwinning in de Jupiler League? Een nieuwe non-match – herinner u de nederlagen tegen Waasland-Beveren (2-1) en Gent (0-1) voor de winterstop – zou de mini-crisis die nu op Sclessin smeult alleen nog maar aanwakkeren.

Beide teams scoren @ 1.62
Meer dan 2.5 goals in de wedstrijd @ 1.80

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League