Verbind je met ons

HomeJupiler Pro League

Anderlecht moet einde maken aan ruim 600 dagen zonder zege tegen Club

RSC-Anderlecht---Club-Brugge---Jupiler-Pro-League---betFIRST

Zondag zal de teller op 622 staan. 622 dagen zonder zege van Anderlecht tegen Club Brugge. De laatste overwinning van Anderlecht tegen de rivalen uit Brugge dateert al van 6 mei 2018, een wedstrijd die destijds beslist werd door twee lucky goals van Ryota Morioka en Lukasz Teodorczyk.

Vincent Kompany en co zijn nog ver verwijderd van het record van eind jaren negentig toen Anderlecht maar liefst 1276 dagen lang zijn frustraties moest verbijten. De kloof met Club Brugge is intussen zo groot geworden dat Anderlecht misschien vertrokken is voor een nieuw diepterecord.

Bij Club voetballen ze sinds de start van het seizoen met een zekere air. En op Anderlecht zal dat niet anders zijn. Na 21 jaar kommer en kwel in het Constant Vanden Stockstadion zakt Club Brugge nu al voor de derde keer in negen maanden tijd met de nodige guts af naar Brussel. Na hun blitzkrieg op de Gala van de Gouden Schoen, waarin het met de prijs van beste voetballer (Hans Vanaken), beste doelman (Simon Mignolet) en beste coach (Philippe Clement) ging lopen, zal het zelfvertrouwen bij Club Brugge zeker niet afgenomen zijn

Club Brugge scoort minstens 2 maal @ 1.74
Club wint & meer dan 1.5 goals in de wedstrijd @ 2.10

*Met dank aan Masters of Betfirst voor de tips

** De aangegeven noteringen zijn indicatief en juridisch niet-bindend

Must See

More in Jupiler Pro League